logo

Routebeschrijving

26 september 2016

Openbaar vervoer

U verlaat station Den Haag Centraal via de uitgang Koningin Julianaplein. U loopt rechts de Bezuidenhoutseweg op. U steekt de kruising met de Boslaan over en vindt na ca. 100 meter aan de linkerzijde van de Bezuidenhoutseweg het kantoor waarin het SCP is gehuisvest.

Per auto

  • Uit de richting Utrecht
    Volg de A12 tot het Prins Clausplein. Daarna doorrijden richting Den Haag centrum. Vervolgens neemt u de afslag Den Haag centrum (afrit 2). Aan het einde van de afslag rijdt u rechtdoor, de Prins Clauslaan op. Bij het tweede kruispunt gaat u rechtsaf de Bezuidenhoutseweg op. U vindt na ca. 100 meter aan de linkerzijde van de Bezuidenhoutseweg het kantoor waarin het SCP is gehuisvest. Tot 1 november 2016 zijn er nog geen parkeerplaatsen voor bezoekers beschikbaar. Indien u wilt parkeren, kunt u op het kruispunt Prins Clauslaan/Bezuidenhoutseweg linksaf slaan en vervolgens gebruik maken van de parkeergarage onder het Centraal Station, die u na ca. 60 meter vindt aan de linkerzijde van de Bezuidenhoutseweg.
  • Uit de richtingen Amsterdam en Rotterdam
    Volg de A4 richting Prins Clausplein. Daarna afslaan naar de A12 richting Den Haag centrum. Vervolgens routebeschrijving zoals vanuit Utrecht.

Plattegrond

Plattegrond omgeving Bezuidenhoutseweg 30
Indien u de afbeelding hierboven niet (goed) kunt zien, kunt u de plattegrond ook via deze link rechtstreeks op Google Maps bekijken.

 

Home / Organisatie / Contact met het SCP / Routebeschrijving

Menu