logo

Op 5 juni as. seminar over personeelstekorten in de publieke sector

13 mei 2019

De Nederlandse Vereniging voor Demografie (NVD) en het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) organiseren op 5 juni 2019 het seminar ‘Personeelstekorten in de publieke sector’. Naast het in beeld brengen van de problematiek is het seminar vooral gericht op de verschillende visies op de organisatie binnen publieke sectoren en mogelijke oplossingen/belemmeringen op demografisch en technologisch vlak. De focus tijdens het seminar ligt op zorg en onderwijs.

Het seminar vindt plaats bij het Sociaal en Cultureel Planbureau, Bezuidenhoutseweg 30 in Den Haag (zie routebeschrijving. In verband met beperkte parkeergelegenheid wordt u geadviseerd met het openbaar vervoer te reizen).

Voor meer informatie over de inhoud en het programma zie de bijlage

Aanmelden kan door een mail te sturen naar symposium@scp.nl en is mogelijk tot en met 31 mei 2019. Vermeld hierbij a.u.b. uw naam, functie, organisatie, de sector waarin u werkzaam bent en eventuele dieetwensen. Indien u uw gegevens (excl. e-mailadres en dieetwensen) niet op de deelnemerslijst wilt hebben staan, kunt u dat ook in de mail aangeven.

Legitimatieplicht

Bij het SCP geldt een legitimatieplicht. Bezoekers kunnen zich legitimeren met paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Home / Nieuws / Op 5 juni as. seminar over personeelstekorten in de publieke sector

Menu