logo

FAQs over kunstbeoefening in de vrije tijd

Deelstudie van de serie Cultureel draagvlak en een van drie publicaties over de Toekomstverkenning kunstbeoefening

FAQs over kunstbeoefening in de vrije tijd
16 juni 2010, pdf, 1MB

Gerelateerde informatie

Auteur(s)
Andries van den Broek
Publicatiedatum
15 juni 2010
Trefwoorden
KunstTijdsbestedingToekomstVrije tijd
Aantal pagina's
123
ISBN/ISSN/anders
978 90 377 0455 6
Reeks
Publicatie
Volgnummer
2010-12

Zingen, een instrument bespelen, schilderen, beeldhouwen, toneel spelen, films maken, een blog of liedje schrijven… bijna de helft van de bevolking doet in de vrije tijd wel eens of zelfs vaak iets  kunstzinnigs. Op allerlei manieren: door lessen te volgen, aan workshops mee te doen, alleen of met andere liefhebbers aan beeldende kunst te doen of voor een uitvoering te repeteren. En dat kan weer in allerlei vormen: alleen en/of als cursist, als lid van een vereniging, of van een informeel groepje liefhebbers als cursist bij een instelling.

In drie studies is uitgezocht wie wat doet en hoe, welke mogelijkheden er zijn en hoe de kunst­beoefening in de vrije tijd er in 2030 voor zal staan. In FAQs over kunstbeoefening in de vrije tijd is beschreven wie wat doet, hoe vaak, of dat in georganiseerd verband is, of men les heeft of heeft gehad, welke ambities men koestert en motivaties men heeft.

De andere twee studies zijn: Mogelijkheden tot kunstbeoefening in de vrije tijd en Toekomstverkenning kunstbeoefening.Home / Publicaties / Alle publicaties / Publicaties 2010 / FAQs over kunstbeoefening in de vrije tijd

Menu