logo

Mogelijkheden tot kunstbeoefening in de vrije tijd

Tweede van drie publicaties over de Toekomstverkenning kunstbeoefening

Mogelijkheden tot kunstbeoefening in de vrije tijd
17 juni 2010, pdf, 6MB

Gerelateerde informatie

Auteur(s)
Andries van den Broek (red.)
Publicatiedatum
15 juni 2010
Trefwoorden
KunstTijdsbestedingToekomstVrije tijd
Aantal pagina's
377
ISBN/ISSN/anders
978 90 377 0456 3
Reeks
Publicatie
Volgnummer
2010-13

Zingen, een instrument bespelen, schilderen, beeldhouwen, toneel spelen, films maken, een blog of liedje schrijven… bijna de helft van de bevolking doet in de vrije tijd wel eens of zelfs vaak iets  kunstzinnigs. Op allerlei manieren: door lessen te volgen, aan workshops mee te doen, alleen of met andere liefhebbers aan beeldende kunst te doen of voor een uitvoering te repeteren. En dat kan weer in allerlei vormen: alleen en/of als cursist of als lid van een vereniging, of van een informeel groepje liefhebbers als cursist bij een instelling.

In drie studies is uitgezocht wie wat doet en hoe, welke mogelijkheden er zijn en hoe de kunst­beoefening in de vrije tijd er in 2030 voor zal staan. In dit deel wordt beschreven welke Mogelijkheden tot kunstbeoefening in de vrije tijd de liefhebbers hebben dan wel creëren. Verenigingen, onderwijs, instellingen, particuliere aanbieders en informele groepen passeren de revue, evenals de rol van de overheden in het ondersteunen van de kunstbeoefening.

De andere twee studies zijn: FAQ's over kunstbeoefening in de vrije tijd en Toekomstverkenning kunstbeoefening.Home / Publicaties / Alle publicaties / Publicaties 2010 / Mogelijkheden tot kunstbeoefening in de vrije tijd

Menu