logo

Copyright

29 oktober 2008

Het copyright van alle teksten en documenten op deze website berust bij het SCP.

Bezoekers van de website mogen (delen van) rapporten downloaden en uitdraaien, uitsluitend voor eigen gebruik.

Organisaties mogen publicaties van het SCP downloaden en deze digitale versie - bij wijze van inkijkexemplaar - op de eigen server zetten. Voorwaarde is wel dat de publicatie geheel intact blijft, dat bronvermelding plaatsvindt en dat ook de datum van downloaden wordt vermeld.

Het SCP is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten (zie disclaimer), noch voor de meest actuele versie van de publicatie op de server van een andere organisatie.

Reprorechten

Uit SCP-publicaties mag worden geciteerd. Dit houdt in dat enkele alinea's (tot een maximum van 1.000 woorden) en/of figuren (tot een maximum van 5) uit SCP-publicaties zonder voorafgaande toestemming, maar met bronvermelding mogen worden overgenomen.

Worden echter omvangrijkere delen van SCP-publicaties digitaal of op papier vermenigvuldigd en/of voor onderwijsdoeleinden gebruikt, dan is hiervoor reprorecht verschuldigd. Voor de vergoedingsregeling kunt u contact opnemen met de stichting Reprorecht.

Pictoright

Visitors of this site are reminded that exhibited work with © Pictoright is subject to copyright law. For use of works of visual artists affiliated with a CISAC-organization, other than consultation via Internet, permission is required from Pictoright.
Pictoright can be reached by E-mail
Mail: Pictoright, PO Box 15887, 1001 NJ AMSTERDAM, the Netherlands.
T + 31 (0)20 5891840 F + (0)20 4124269

 

 

Home / Copyright

Menu