Een week in kaart

Editie 2.

Auteurs: Anne Roeters, Freek Bucx met medewerking van Jan Dirk Vlasblom en Marian de Voogd-Hamelink.
ISBN/ISSN/anders: 978 90 377 0903 2.

Over de publicatie

In Een week in kaart staat het Tijdsbestedingsonderzoek (TBO) uit 2016 centraal: bijna 1900 Nederlanders hielden gedurende één week in een dagboek hun activiteiten bij. Op basis van deze gegevens schetsten de onderzoekers de tijdsbesteding van Nederlanders in het algemeen, voor verschillende groepen en levensfasen en ontwikkelingen in het afgelopen decennium. Een week in kaart is een digitale publicatie (‘card stack’), opgebouwd uit diverse op zichzelf staande kaarten die steeds een aspect van onze tijdsbesteding beschrijven.

Aanvullende informatie

Deze cardstack is een update van de eerder gepubliceerde eerste editie van de cardstack. Het gaat om kleine aanpassingen waardoor de cardstack aansluit op het meest recente tijdsbestedingsrapport Alle ballen in de lucht. Het gaat om aanpassingen zoals de indeling van activiteiten en levensfasen van mensen.