Karen van Oudenhoven toegetreden tot bestuur Oranje Fonds

SCP-directeur Karen van Oudenhoven is op 1 april 2023 toegetreden tot het bestuur van het Oranje Fonds.

Beeld: ©Oranje Fonds/Remco de Waal

Het Oranje Fonds ondersteunt stichtingen en verenigingen financieel met als doel de sociale kant van de samenleving te versterken. Op die manier zet het Oranje Fonds zich in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Het fonds werd opgericht in 2002 en was het nationaal huwelijksgeschenk aan toenmalig prins Willem-Alexander en prinses Máxima.

Karen van Oudenhoven is door het Oranje Fonds aangetrokken vanwege haar inhoudelijke expertise op sociaal maatschappelijk gebied. Mede door de bekleding van de bijzondere leerstoel Maatschappelijke Veerkracht aan de VU sluit de expertise van Karen van Oudenhoven goed aan bij de missie van het Oranje Fonds.

Meer informatie over het Oranje Fonds en het bestuur vindt u hier.